Kör dadlarna i en matberedare till en grov massa.
Choklad och jordnötssmör passar så otroligt bra ihop – tänk er då att lägga till lite kokosflingor. Den perfekta smakkombinationen om du frågar mig! Dessa jordnötsrutor för oss tillbaka till barndomen i USA och minns ett favoritgodis (som fortfarande är..) Reese’s Peanut Butter Cups. Det bästa med dessa sötsaker – förutom att de är supersmarriga förstås – är att det behövs få ingredienser. De är dessutom glutenfria och går snabbt att göra! Ha en toppen onsdag! Kram, Lisa
1.
Kör dadlarna i en matberedare till en grov massa.
2.
Tillsätt jordnötssmöret och honung och blanda ytterligare.
3.
Tillsätt kokosmjöl och mixa tills allt har precis rörts ihop.
4.
Klä en form med plastfolie och tryck ut massan, ca 3 cm tjock.
5.
Häll över den smälta chokladen och strö över kokosflingorna.
6.
Låt stelna i kylskåpet.
7.
Skär sedan i rutor.
15 dadlar
2 dl jordnötssmör
ca 1 msk lönnsirap eller honung
3 msk kokosmjöl
100 g mörk choklad
2 msk kokosflingor