Vi har startat ny FB-grupp: Matbloggarna!

 

Matbloggarna - Sveriges bästa matbloggarna samlade i en FB-grupp

Vi har startat en ny Facebook grupp som heter MATBLOGGARNA – RECEPT, TIPS AND INSPIRATION! Här hittar ni några av Sveriges bästa mat- och bakbloggare samlade på en plats där du som är med i gruppen får enkelt direktlänkar till en ett stort utbud av smarriga recept och tips som finns på våra bloggar. En massa härlig bak- och bakinspiration helt enkelt!  Just nu är dessa duktiga bloggarna med, och vi hoppas bli fler! Linneas Skafferi, Fredriks Fika, Brinken Bakar, Krii’s Kitchen, Maryam, Kitchen of Anna, Salt som Socker, Blomster och Bakverk, Homemade Bakverk by Cecilia, Klings Kitchen, Cookies and Sweets by Simona, Citroncest, Baka med Frida, 100 Kitchen Stories och Cashew Kitchen !

Det här vill ni inte missa, så in bums och gå med gruppen —– >>

 https://www.facebook.com/groups/732710740586228/?ref=share

 

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..