ANNONS

Grön smoothie med granatäpplen

/

Det känns som att det är många som är sjuka just nu – vi har som tur klarat oss rätt bra förutom lite snuva. Då är det extra viktigt att ge kroppen en extra boost och bygga upp immunförsvaret för att motverka vinterns förkylningar. Jag gör ofta smoothies till frukost och det är ett perfekt sätt att få i sig (läs: smyga i barnen) en massa bra nyttigheter som vitaminer, anti-oxidanter och kostfiber. Den här goda gröna smoothien toppad med granatäpplekärnor mixade jag ihop för ett tag sedan och blev godkänd av 2 av 3 barnen. Ett väldigt bra betyg tycker jag då det är spenat i den! 🙂 /Lisa


grönsmoothie


Grön smoothie med granatäpple
2 små glas eller 1 stort glas

2 bananer
2 kiwi
½ avokado
Saft fråm 1 lime
ca 1 tsk riven ingefära
½ dl färsk spenat
ca 1 1/2 dl kokosvatten eller färskpressad apelsinjuice
ca 1/2 dl granatäpplekärnor

Skala bananer, kiwi och avokado. Kör alla ingredienser, förutom granatäpplekärnor, i en mixer till en slät konsistens. Tillsätt mer kokosvatten/apelsinjuice ifall du vill en lösare konsistens. Häll upp i glas och toppa med granatäpplekärnor. Njut!

grönsmoothie2

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00