ANNONS

Crostini med ädelost, päron och pinjenötter i honung

/

Det är alltid så gott att bjuda på några goda tillltugg och snittar innan middagen – allt smakar ju bäst när man är som hungrigast! En favorit är små crostinis som vi toppar med olika smakrika pålägg – idag bjuder vi  på en crostini som vi lägger på lite ädelost, päron och honungspinjenötter. Superenkel och supergod – ett perfekt tilltugg att servera till några få eller många på nyårsafton!

Crostini med päron, ädelost och pinjenötter i honung på marmorbricka

Foto: Helen Pe

Crostini med rostade pinjenötter i honung med päron och ädelost

1 dl pinjenötter
½ dl honung
2 päron, i klyftor
ca 140 g ädelost
½ baguette, skivad och rostad

Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. När de har fått lite färg, lägg i en skål och låt svalna. Blanda sedan med honungen. Servera tillsammans med päron, ädelost och rostade baguetteskivor.

Några fler goda crostinis:

Svamppastej med pistagenötter på crostini med färska fikon

Crostini med karamelliserade vindruvor, chèvre och pinjenötter

Crostini med nässel- och ricottaröra, tryffelsalami, pinjenötter och smörstekt salvia

Crostini med grillad mozzarella och champinjoner

Crostini med trattkantareller, sherry och parmesan

Crostini med chevre, hallon- & rödlökskompott och rostade pinjenötter

Crostini med mozzarella, tomat och basilika

Crostini med ricottaröra, ugnsbakade körsbärstomater och salamichips

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00