ANNONS

Dagens julklappstips 19/12

/

DAGENS JULKLAPPSTIPS

HÅLLBARA DOFTLJUS FRÅN QUOD

I samband med inspelningen av Hemköp-kampanjen träffade vi stylisterna Anna och Malin som har nyligen grundat Quod, ett företag säljer fantastiskt snygga handgjorda doftljus. Det som är så coolt är att utöver att doftljusen är veganska och tillverkade av ekologiskt sojavax – efter ljuset har brunnit klart, det vackra kärlet kan användas till annat. Som t ex en vas för favoritblommorna eller som ett fin hållare till pennorna. Eller varför inte bara som en snygg inredningsdetalj. Quod-ljusen är ett lite mer miljösmart alternativ för alla som vill njuta av doftljus.  Kika in här!

Pris: från 695 kr

quod

Anna och Malin: – Vi har båda känt en vilja att leva ett mer hållbart liv. Quod blev ett steg i den riktningen och det känns bra att kunna lansera ett mer miljösmart och naturligt alternativ till många av de doftljus som finns på marknaden.

quod2

quod3

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00