ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Hemköp

Tips för att inte stressa inför julen!

/

Stressar ni alltid med julmaten i sista minuten? Det behöver ni inte göra. Mycket kan faktiskt göras i förväg. Till exempel så kan köttbullar göras klart och frysas in. Och så är det faktiskt en hel del som ska helst göras några dagar i förväg, som t ex sillen som mår bra av att stå till sig lite och laxen som ska hinna gravas. Sen behöver man faktiskt inte göra allt själv! Vi gör t ex aldrig egen senapssill utan köper den färdig. Och vill man inte ha en hel skinka (som ibland tar flera dagar att äta upp), så kan man köpa endast några skivor. Tänk efter också vad som egentligen behövs på julbordet. Välj kanske bara den julmaten som ni verkligen gillar och vill ha. Vi har själva plockat bort en hel del rätter som aldrig åts – men fanns på julbordet av tradition.

Tiden fram till jul ska vara skön och njutningsfull, inte bara en massa stress! Kram, Lisa & Monica

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00