ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Hemköp

Mer jul, mindre stök – med Systrarna Eisenman och Hemköp!

/

Vi är så glada och stolta över att få berätta att under hela december kommer vi att dela med oss utav en massa härliga advent-, jul- och nyårsrecept i samarbete med Hemköp! Temat är ”Mer jul, mindre stök”. Vi delar nämligen också med oss utav tips och råd på hur du ska lyckas med en god och trivsam julfirande utan allt för mycket stress!

Allt detta hittar du på deras hemsida, i receptbrochyren I säsong som finns att hämta i Hemköps butiker samt i deras kundtidning Hemlagat som ges ut lite närmare jul.

Bland annat så tipsar vi om hur du lyckas med glöggfesten! Vi bjuder nämligen gärna på någonting lite matigare (förutom all smarrig julgodis och lussebullar förstås). Varför vänta med julskinkan till julafton när du kan bjuda på en härliga skinksmörgås med nybakad vörtbröds-tekakor samt hemgjord senap redan på adventsminglet. Det blir garanterat succé bland dina gäster kan vi lova! Recepten hittar du här!

Skinkmacka med hemgjord senap med friterad grönkål på en träbricka med glögg

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00