ANNONS

Vi vann!

/

Vi vann! Stora Matbloggspriset! Wow! Vilken fantastiskt överraskning! Vi har verkligen satsat mycket och jobbat hårt med bloggen den senaste tiden, så det här var så otroligt roligt. Vi är så stolta, glada och tacksamma. Juryn sammanfattade våra senaste 20 åren så fint med motiveringen:

Vinnarna-av-stora-matbloggspriset-är-Systrarna-Eisenman

”Caféägare, kokboksförfattare, matkreatörer, matstylister, systrar, och matbloggare. Våra vinnare har lång erfarenhet av det mesta inom mat. Och i år prisar vi med rätta deras arbete. Här handlar det lika mycket om middagsgästerna som om maten. Inspirationen kommer både från det superlokala svenska köket liksom från hela världen. Här pratar vi om en genuin matglädje och passion som förmedlas i allt som landar på bloggen eller i kokböckerna”.

Vi är förstås väldigt smickrade över att bara vara nominerade. Framförallt med tanke på de övriga nominerade – ett gäng olika härliga tjejer som med sina bloggar som inspirerar med vackra bilder och härliga recept.

Vinnarna-av-stora-matbloggspriset-är-Systranra-Eisenman

Priserna delades i fredags på STHLM Food & Wine och här kommer samtliga vinnare i alla 7 kategorier samt motiveringar. STORT GRATTIS TILL ALLA!!

Folkets Val Fanny Lindkvist, Lesscarbs

Matbloggsrisets Hedersutmärkelse Annelie Andersson: Blomster och bakverk

Bästa Dryckesblogg Jesper Säfholm, Mousserande.se

Bästa Bak & Dessertblogg Emma Brink Rask, Brinken Bakar

Bästa Foto Ulrica Krii, Krii’s Kitchen

Bästa Rörliga Filip Poon, Filip Poon

 

1
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00