ANNONS

Allt-i-ett med mozzarella, tomater och ägg

/

Jag vet inte hur det går för er men jag har verkligen haft svårt att komma ur ”semester mode” och komma in i vardagsrutinerna igen. Det är nya skolscheman, nya tider för barnens alla olika aktiviteter och mycket jobb som ska styras upp efter en lång ledighet! Samtidigt ser jag verkligen fram emot hösten för vi har en massa nya roliga projekt och jobb på gång här framöver. Men en sak är detsamma – och det är våra inlägg med veckans vegetariska recept här på bloggen. Idag bjuder vi på en härlig rätt som är verkligen superenkel, supergod och passar perfekt som lättare middag, lunch eller brunch! Ha en fantastisk måndag! Kram, Lisa

Allt-i-ett mozzarella, tomater och ägg i gjutjärnspanna
Allt-i-ett med mozzarella, tomater & ägg
ca 2 portioner

125 g körsbärstomater
1 liten vitlöksklyfta, finhackad
1 msk olivolja

1 mozzarella á 150 g
4 ägg

salt och svartpeppar
basilika till garnering

Dela tomaterna i hälften. Fräs tomaterna och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter. Strimla ner mozzarellan. När mozzarellan börjar att smälta, gör 4 små ”hål” och knäck ner ett ägg i varje hål. Fortsätt stek tills vitan har stelnat. Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och garnera med basilika. Servera tillsammans med en fräsch sallad och gott bröd.

Allt-i-ett mozzarella, tomater och ägg i gjutjärnspanna

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00