ANNONS

Pankopanerad halloumiburgare med picklade jalapeños

/

Vad sägs om en Pankopanerad halloumiburgare med avokado, majonnäs och picklade jalapeños. Och en iskall öl på det…

Pankopanerad halloumiburgare med picklade jalapeños


Pankopanerad halloumiburgare med picklade jalapeños
Pankopanerad halloumiburgare med avokado, majonnäs och picklade jalapeños
4 portioner

2 halloumi á 150 g
1 ägg
1-2 dl pankoströbröd
1/2 dl vetemjöl
4 hamburgarbröd
4 salladsblad
1 tomat, skivad
1 avokado, skivad
1/2 rödlök, skivade
majonnäs

picklade jalapeños

Lägg ägget i en skål och vispa lite lätt. Häll mjölet och pankoströbrödet i varsin skål. Dela varje halloumi i 2 skivor. Börja med att doppa en skiva halloumi runtom i vetemjölet, sedan i ägget. Låt rinna av lite. Doppa slutligen halloumin  i pankoströbrödet. Gör likadant med alla skivor. Värm olja i en stekpanna. Stek halloumin på mellanhög värme på båda sidor tills den får en fin gyllenbrun färg. Lägg lite majonnäs på bottendelen av hamburgarbrödet, lägg på sallad, tomat, halloumi, avokado, rödlök och toppa med jalapeños. Servera med t ex sötpotatis pommes frites.

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00