ANNONS

Veckomeny

/

Vilket påsklov det har varit! Första delen av veckan var jag och barnen i Järvsö med Lisa och hennes barn. Eric åkte skidor för första gången – och jag återupptog skidåkningen efter 22 års vila… Vi hade några fantastiska dagar med klarblå himmel, strålande sol och häng i skidbacken. Under själva påskhelgen fick jag en överraskningsresa av Henrik till Köpenhamn. Jag fyllde nämligen år på Långfredagen. Barnen stannade kvar hemma med farföräldrar/mormor medan jag och Henrik fick några härliga dagar av god mat, långa promenader och vackert väder i Köpenhamn. Mer om det kommer i ett annat inlägg. Nu är det tillbaks till vardagen – vilket faktiskt inte känns så tokigt. Känns som att innan vi vet ordet av det så är sommaren här! Och som alltid kan ni lita på att vi levererar en veckomatsedel! Denna vecka har vi botaniserat bland våra bloggkollegors härliga recept. Ha en underbar vecka! /Monica

ajvarpasta-3

Foto: Sebastian Niemi Ca

Pasta med ajvar och fetaost från Linneas skafferi

bulgurpilaf4_5bce3a7cddf2b3770d46609d
Armenisk bulgurpilaf från Kitchen of Anna

thumbnail_7AD7E130-B4F1-4006-A8D8-8D90CB91768C
Varm svampsallad med sojagravad äggula från Anax Skafferi

Kycklinggryta_web
Kycklinggryta med lök och champinjoner från Krii`s Kitchen

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00