ANNONS

Veckomenyn med 3kockar7kids!

/

God morgon! Hoppas ni har en riktigt skön helg. Idag vill vi göra en shoutout för de grymma kockarna Rickard och Fredrik som driver bloggen 3kockar7kids (3 kockar som numera har blivit 2 kockar). Killarna delar med sig av en massa härliga och inspirerande recept från sin vardag med familjerna. Bloggen är en populär och välbesökt blogg som dessutom har blivit nominerad två gånger till årets matblogg – folkets val! Bra jobbat! Så, den här veckan vill vi pusha för deras blogg genom att dela med oss utav deras goda recept – och satt ihop en veckomatsedel med några av deras grymma middagstips! Lisa har redan planerat att laga kycklingspetten med jordnötssås och hur gott låter inte brynt lax, råkost, sojamajo och koriander?!  Monica ser fram emot att laga hennes favorit – kycklingramen med ägg!

Ha en superduper fortsatt skön helg och kommande vecka!

MÅNDAG 

blomkålsrisotto
Risotto med ugnsbakad blomkål

TISDAG

bryntlax
Brynt lax med råkost, sojamajonäs, lime och koriander

ONSDAG

Kycklingspett med jordnötssås
Kycklingspett med jordnötssås och chilipicklad  gurka


TORSDAG

bucatini med grillade grönsaker
Bucatini med grillade grönsaker och parmesan

FREDAG

kycklingramen med ägg och vårlök
Ramen med kyckling, champinjoner, ägg och vårlök

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00