ANNONS

Gillar ni ost?

/

Idag vill vi tipsa om ett roligt event som äger rum här i Stockholm nu till helgen. Om ni gillar ost – som vi gör – så är ett besök på 2019 ett måste! Nu på fredag den 15/2  till söndag den 17/2 pågår festivalen på Münchenbryggeriet där ett 40-tal gårdsmejerister och ostmästare från hela Sverige kommer att visa upp sina ostar. Det kommer vara ostprovsmakningar, musikunderhållning, dryckesprovningar där man testar olika kombinationer ost och passande dryck, samt festivalens godaste ost kommer att utses av publiken. Vi misstänker att man kommer bli rätt sugen på köpa med sig ost hem – inga problem! Som tur är kommer försäljning finnas på plats.

Dessutom arrangeras flera roliga aktiviteter för barnen, t ex nytt för i år är Ostlabbet där barnen får smaka, lukta, känna på ost och bygga ostfigurer. Barnen kommer även få möjlighet att träffa Adrian/Leo och Maja/Vilja från populära julkalendern som kommer vara på plats (lör & sön) och uppträda med sina nya låtar.

Ostfestivalen kommer det helt enkelt finnas en massa roligt för hela familjen! Kanske ses vi där?

Här ser ni hela programmet! Öppettiderna är:
fredag: 14-21
lördag: 10-18
söndag: 10-16

Ha en bra onsdag!
Kram,
Lisa & Monica

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00