Dagens julklappstips 15/12

Det här kan vara den bästa julklappen någonsin! En miljövänlig alternativ till plastfolie och aluminiumfolie – bivaxduk som du kan använda om och om igen! Perfekt att t ex vira runt osten, brödet eller runt smörgåsen till picknicken eller som skydd över tex skålar. Bivaxdukar förlänger livet på dina färska livsmedel, bevarar naturliga smaker och skapar mindre matavfall. En prisvärd och miljövänlig ersättning till plastpåsar och plastfolie.

 

Bivaxduk

Bivaxdukarna är tillverkade av bomull och bivax från tillverkarens egen bigård. Vaxet produceras ur binas vaxkörtlar på bakkroppen. Binas vax har naturliga antiseptiska och antibakteriella egenskaper och skapar ett skyddande material som tillåter mat att andas.

Mer information och möjlighet att köpa dukarna hittar ni HÄR! Men skynda skynda då det är strykande åtgång på dem!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..