ANNONS

Slottsträdgården Ulriksdal

/

Äntligen är det skördetid! Och för mig (Lisa) betyder det ett besök (om inte flera) på ett av mina favoritställen, självplock från frilandet av alla möjliga härliga grönsaker och blommor. Häromdagen cycklade  jag och familjen dit – ett perfekt och naturskönt utflyktsmål med cykelväg hela vägen genom skog och längs Edsvikens strand.

skogJPG

Ulriksdal

Rodkal2

Jag fick botanisera bland alla fantastiska blommor och grönsaker; barnen hängde med och var  nyfikna men efter ett tag sprang de bort till lekområdet med studsmatta, hönsgård och gungor. Sedan blev det lunch och fika på det trevliga trädgårdscaféet som serverar riktigt fräscha luncher. Naturligtvis används så mycket som möjligt från den egna trädgården. Efter lunch måste man också försöka få i sig en fika från  deras stora utbud av ljuvliga  hemgjorda bakverk. På vardagar dukar de upp en fantastisk vegetarisk buffé. Ett besök är verkligen att rekommendera!

/Lisa


Gronkal

Blomma2

Zuchinni2

Pumpor

Lavendel

Kryddvaxter

Gronkal2

Krukor

palsternackajpg

Blomma1

blommor6

Hortensia

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00