ANNONS

Frysta druvor

/

Vi har de senaste veckorna upplevt en rejäl värmebölja här i Stockholm. Alla andra njuter medan jag (Monica) stressar över att hela min trädgård håller på att torka ihop. Dessutom är jag övertygad om att vi omöjligt kommer få lika fint väder i juni och juli. Så jag MÅSTE PASSA PÅ ATT NJUTA av det fina vädret medan det varar. Suck. Aldrig är man nöjd.  : ) Eller känner ni kanske likadant?

Hur som haver, tycker jag ni ska prova dessa frysta druvor. De är jättegoda och svalkande att äta som de är men prova också gärna att slänga ner dem i en kanna vatten eller någon annan läskande dryck/drink.

Frysta druvor

Foto Ulrika Ekblom

Receptet kommer från vår bok Sommarens söta.

Foto: Ulrika Ekblom

Skålen i bilden heter Marimekko är och från Iittala.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00