ANNONS

Dagens julklappstips 6/12

/

Inlägget innehåller adlinks.


DAGENS JULKLAPPSTIPS

Vi älskar våra Staub minigrytor som vi använder till så mycket – allt från för potatisgratäng, äppelkaka och soppa! Hur fint är det inte att bjuda sina gäster på egna små portionformar? Finns både som rund och oval minigryta, i fem vackra färger. Grytan rymmer 20 cl och tål ugnstemperaturer upp till 300°C.

PRIS: från 135 kr

ovalstaub

staub

Franska Staub har en lång tradition av att tillverka köksprodukter vars funktionalitet och design föredras av ledande restauranger världen över. Kombinationen av hållbarhet, lättanvändning och attraktiva färger i traditionell, fransk stil gör att produkterna inte bara är effektiva i köket, de är lika vackra att servera ur. Ge ditt kök en touch av landet som är känt för sin kulinariska konst!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00