ANNONS

Julklappstips 3/12 OCH tävling!

/

Detta inlägg innehåller Adlinks!

Glad första advent! Hoppas ni har haft en skön och mysig helg. Själv har jag (Monica) verkligen försökt ta det lugnt. Gjorde en stor julbordsplåtning i fredags i Uppsala för Allt om mat tillsammans med fotografen Ulrika Ekblom. Det var verkligen roligt och det blev riktigt fina bilder. Men det var en intensiv dag och när jag kom hem på kvällen var jag så trött att när jag la mig i soffan kunde jag sen inte ta mig upp.

Idag kör vi en ”two in one”. Dvs förutom att vi tipsar om en julklapp så har ni även chansen att vinna den.  Jag har nämligen blivit lite lätt besatt av min nya kökspryl – THE SPIRALIZER! Det är en form av mandolin som skär upp spiraler och ”spaghetti” av grönsaker.  Man kan göra allt från råkostsallader till zuchinnispaghetti.  Idag har jag ”spiralized” alla grönsaker jag har hemma – det blev morötter, polkabetor, rättika och gurka. Men nu är frågan:

Vad jag ska göra för smarrig salladsdressing att ha till? 

Skicka in receptet på er godaste dressing till info@systrarnaeisenman.se

Söndagen den 10 december berättar vi vilken dressing lät godast! Vinnaren får en Spiromat spiralizer!

.

spiral

Spiralizer

Spiralizer

Spiralizer

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00