TÄVLING – Vinn italienska delikatesser

Ni som följer oss på instagram (@eisenmansisters) vet kanske att vi varje vecka fram till jul tävlar ut olika roliga grejer här på bloggen och på instagram.  Förra veckan tävlade vi ut två ex av vår bok Systrarna Eisenmans mingelmat. Denna vecka har ni chansen att vinna en massa härliga och goda delikatesser från Itigo Vad sägs om ett paket med extra jungfru olivolja, balsamvinäger, gröna oliver, pesto, kronärtskockscrème, risottoris med saffran och pepperoncino? Det enda ni behöver göra är svara på följande fråga samt motivera varför just ni ska vinna.

 

Från vilken stad sägs pesto komma från ursprungligen?

1 Genua

X Parma

2 Modena

 

Maila svar och motivering till info@systrarnaeisenman.se  Söndagen den 19 november utser vi en vinnare.

 

 

DSC07437

 

 

Denna goda risotto lagade vi med risottoriset smaksatt med saffran.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..