Fardagsmiddag!

Imorgon är det farsdag och många fina pappor ska firas! Idag tipsar vi om en trerätters-middag som vi tror pappa skulle uppskatta. Vi börjar med en liten smarrig crostini toppad med trattkantarellröra, som passar att servera mousserande vin till, eller kanske lite champagne? Bubblet passar att sedan fortsätta med in på förrätten som består av en lyxig hummersallad med avokado och blodgrape. Anka serveras till varmrätt tillsammans med en fantastiskt god potatispuré med karamelliserad lök och äpple, och sedan avslutas middagen med lite sött – vaniljmousse med exotiska frukter!

Hoppas det smakar!

svamp
CROSTINI MED TRATTKANTARELLRÖRA, SHERRY AND PARMESAN


Hummersallad med blodgrapefrukt och avokado samt koriander- och jalapeñodressing med lime

HUMMERSALLAD MED BLODGRAPE, AVOKADO, KORIANDER, LIME- & JALAPENODRESSING

 

Anka

Foto: Roland Persson

ANKA MED POTATISPURÈ MED KARAMELISSEAD LÖK OCH ÄPPLE SAMT BALSAMICOSÅS

DSC03244

VANILJMOUSSE MED EXOTISKA FRUKTER

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..