ANNONS

Goda tillbehör till kräftskivan!

/

Det är den tiden på året då sommaren börjar närma sig sitt slut. Men vi är inte ledsna för det –  för vi ser fram emot att plocka fram de färgglada lyktorna, hattarna, haklapparna och snapsvisorna till den efterlängtade kräftskivan.  Även om det är förstås själva kräftorna som är grunden till en kräftskiva, så är det trots allt de goda tillbehör som serveras till kräftorna som avgör om det blir en riktigt lyckad kräftskiva!  Idag har vi samlat våra bästa recept på goda tillbehör till kräftorna!

Mini-västerbottenpaj med spenat och pinjenötter

Västerbottenmuffins

Frittata med västerbottensost, potatis, stenbitsrom och créme fraîche

Fritatta Västerbottensost

Rädisor med med kimchimajonäs

Rädisor med kimchi-majonnäs


Filodegssnurror med Ajvar

Ajvar- och filodegssnurror

Pizza bianco med chévre, ruccola, brynt smör och solroskärnor

Pizza bianco med chèvre, rucola, solroskärnor och brynt smör

Crostini med trattkantareller, sherry och parmesan

svamp

Rågkrossbullar

rågkrossbullar

Smördegstartlette med fikon,brie, valnötter och honung 

Smördegstartlette med fikon, brie, valnötter och honung

Volauventer med brie- & krabbröra och svamp- & konjakröra

Frittata med spenat, grönkål och feta

frittatagronkal3

Örtbaguette

Baguette recept

Smördegsknyten med krabba, majs & sötchili

Smördegsknyten med krabba, majs, sötchili och koriander

Tilltugg med kantarellpesto och smörstekta kantareller

Recept kantareller Mingelmat Systrarna Eisenman

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00