ANNONS

Veckomatsedel – nu kör vi igång igen!

/

Fastän vi är inte riktigt där ännu så börjar vi närma oss ”vardagen” igen. Både Henrik och Lars har börjat jobba igen men eftersom alla barnen fortfarande har sommarlov så är inte semestern riktigt slut för vår del. Om man nu kan kalla det för semester när t ex jag (Monica) spenderar hela dagarna med att hindra Ines ( 1 1/2 år) från att leka med toalettborsten, plocka mina omogna tomater (som jag vårdat som bebisar) eller försvinna iväg på upptäcksfärd till grannarna. Samtidigt som Eric ( 5 år ) ska ovillkorligen börja ännu ett bakprojekt som oftast resulterar i kakao, socker och mjöl över hela köket, rolla in hela sig själv med Henriks deo eller tömma hela garderoben för tionde gången innan kl har slagit tolv för att ännu en gång byta kläder.

Just nu sover de små illbattingarna så jag passar på att lägga upp en veckomatsedel här på bloggen. Vi har ju tagit en liten break från det under sommaren men nu kör vi igång igen. Varje söndag (fast idag blev det måndag) lägger vi upp en veckomatsedel – i hopp om att bidra med åtminstone lite hjälp i er (och vår) kaotiska vardag.

PS. Eftersom vi som sagt fortfarande är på semester lyxar vi till det med hummer på fredag!

.

”MEATLESS MONDAY”

IMG_5199

Pasta med chili, vitlök och körsbärstomater

.

TISDAG

Halstrad gravad lax

Gravad och halstrad lax med dillstuvad potatis

.

ONSDAG

Vitlökskyckling i vin och rosmarin, fullkornsris och ångkokta grönsaker

Vitlökskyckling i vin och rosmarin

.

TORSDAG

Kantarellrisotto

Kantarellrisotto

.

FREDAG

Pasta med hummer, pilgrimsmusslor och beurre blanc

Pappardelle med grillad hummer, pilgrimsmusslor och beurre blanc

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00