ANNONS

Enklaste snacksen

/

Enklaste snacksen

Sommarlov, lediga barn och full rulle! Då vill vi kunna fixa med nyttiga snacks snabbt till barnen när hungern plötsligt faller på. Edamamebönor (sojabönor) är fulla med protein och ett perfekt mellanmål eller snacks innan middagen som alla våra barn fullkomligt älskar. Vi brukar köpa dem frysta och hela i sina skidor.  (Vi ser till att alltid ha en påse i frysen…) Vi ångkokar dem, strör över flingsalt och serverar! Ytterligare ett stort plus är att barnen hålls sysselsatta en bra stund! 🙂

SONY DSC

SONY DSC
  
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
 
SONY DSC

SONY DSC

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00