ANNONS

Söta påskkärringar…

/

Jag (Monica) njuter av att spendera första påsken i vårt nya hus – trots att det är pisskallt! Igår mötte vi upp med några andra påskkärringar som bor i grannskapet. Idag kommer några vänner hit för att äta påsklunch. Vi tjejer ska äta traditionell påskmat medan killarna som inte äter sill (ve och fasa!) får fixa egen mat…  De kommer nog ändå bli lite sugna när de ser vår silltallrik med nykokt potatis, löskokt ägg, gräddfil, rödlök, gräslök och pricken över i:et – brynt smör. Har dessutom gjort inkokt lax, skagenröra och lyckas jag hitta grillen tänkte jag även röka en bit lax. Till dessert blir det fryst yoghurtparfait med jordgubb- och rabarberkompott. Om killarna är snälla kan de få smaka den…

Glad påsk! Se nu till att äta mängdvis med godis!

Antingen så kallas hon för ”Kobran” (hon är snabb som en..) eller Little Ms. Frida Kahlo…

Utsikten från fönstret – längtar tills det börjar bli lite grönare ute…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00