ANNONS

Trädgårdsmässan i Älvsjö

/

Dagen efter vår bok gick till tryck så åkte jag (Monica) ut till älvsjömässan för att gå på Trädgårdsmässan. Oh, vad jag längtade efter det! Det var den perfekta början på mitt ”nya” kokbokfria liv. Till min stora besvikelse visade det sig, när jag kom dit, att jag hade tagit fel på månad. Men NU igår, fick jag äntligen åka dit. Det var rena drömmen! Vårt hus har en tomt på ca 2600 kvm och det är mycket som ska styras upp. Hur som helst, jag hade tänkt ta en massa härliga bilder från mässan igår – men jag blev så till mig över allt roligt att jag helt glömde bort.  Det fanns så mycket som man ville köpa, men jag gjorde mitt bästa för att hålla igen. Jag kunde dock inte låta bli att köpa några lavendelplantor, en körsbärsbuske, rabarber och en massa vallmofrön. Roligaste inköpet var dock några ostronskivlingmycel och shitakemycel. Jag kommer att skriva mer om detta i framtiden – men det är helt enkelt det man använder för att starta igång en egen svampodling!

Är man trädgårdsintresserad kan jag verkligen rekommendera att ta en sväng ut till mässan!

Här får ni ändå se några av de få bilder jag tog…

Kungsängsliljan är utan tvekan den vackraste blomman av de alla.


I dessa små ”hus” kan man på ett enkelt sätt odla egen svamp.

En lite mer avancerad svampodling – Ostronskivlingmycel och Shitakemycel som ska ”pluggas” in i en björkstubbe!

Ett måste i trädgården!


Den nya trenden för män som gillar att grilla…  Ytan som säljaren står och lutar sig på ska i verkligheten bli brännhet när man eldar, så ska man stå och steka kött etc där.

Min lilla blomma…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00