ANNONS

Guidade matresor/turer

/

Idag tipsar vi om två guidade turer som du kan ta – en lite längre och en lite kortare. Men både lika intressanta. Det är våra kollegor  Jens Linder (tillsammans med Sara Yoon) och Mia Öhrn som ordnar dessa. Jens leder en matresa till Korea och Mia leder en fikatur i Stockholm. Förutom att de både besitter en massa intressant kunskap så är de nog både världens härligaste och trevligaste människor att hänga med!

Smaka på Korea 2017

– med Jens Linder och Sara Yoon

Resan genomförs för det andra året.

Förra årets resa blev en stor succé där alla upplevde att den överträffat deras höga förväntningar. Nu satsar vi på att årets resa ska bli ännu bättre.

Följ med på en spännande matresa, speciellt utformad för de som har ett stort intresse för mat och dryck. Det är en veckas upptäcktsfärd i ett land där gastronomin är ett fyrverkeri av smak och färg. Där hälsa och kost naturligt hör ihop och där varje måltid är fest och samvaro.

Sara brinner för att sprida sitt hemlands kultur till nordborna. Hon är en van researrangör, duktig matlagare och bor sedan många år i Sverige. Hon har drivit Meari Travel i nio år och arrangerat otaliga resor till Korea.

Jens är en känd kock och matskribent, bland annat i Dagens nyheter, med ett särskilt intresse för Korea och dess gastronomi. Förra året publicerades hans tionde kokbok ”Jens Linders Korea”. Jens älskar koreansk mat, inte minst kimchi.

För mer information kontakta: Sara (yoon@meari.se) eller Jens (jens@jenslinder.se)

Fikatur med Mia Öhrn

Mia arrangerar guidade fikaturer i Stockholms innerstad! Under 2-3 timmar besöker ni hennes favoritkaféer och konditorier och bjuds på kakor, kaffe och anekdoter. Kommande turer äger rum:

  • Lördag 22 april 2017 klockan 13.30
  • Onsdag 3 maj 2017 klockan 13.30
  • Lördag 20 maj 2017 klockan 13.30

Mia älskar att fika och hon älskar Stockholm, och detta är ett sätt att kombinera sina båda kärlekar. Hon brinner för att visa upp alla goda ställen som finns i staden, och att få folk att hitta till unika kaféer istället för att gå till kedjor.

Turen kostar 550 kronor och vi kommer att gå till fots i city. För anmälan eller mer info, skicka ett mejl till mia.ohrn@gmail.com. Du kan även boka in en egen tur för ditt kompisgäng eller din arbetsplats.

Har ni tips på fler liknande guidade matresor/turer så berätta gärna så lägger vi upp det här på bloggen!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00