ANNONS

TÄVLING! Vinn Till bords med Systrarna Eisenman

/

Fredag och idag går vår bok ”Från Grunden” ÄNTLIGEN iväg på tryck efter 2 års hårt arbete! Det känns helt overkligt men samtidigt så otroligt spännande och roligt. Detta måste vi naturligtvis fira (förutom att skåla i ett glas  champagne ikväll) genom att tävla ut vår förra kokbok  ”Till Bords med Systrarna Eisenman” till er kära läsare!

Boken innehåller en massa recept på härliga måltider som passar året runt. Vad sägs om exempelvis enkla och snabba vardagsmiddagar, långkok till helgen, brunch för höst- och vintermörkret eller sommarsallader, barbecue och picknick för ljumma sommarkvällar i trädgården? Vi ger också tips på dryck som passar till maten. De vackra och inspirerande matfotografierna är tagna av vår vän, skickliga fotograf Ulrika Ekblom.

Det ni behöver göra är att tillaga er favorit på en snabb vardagsmiddag, fotografera den och lägga upp bilden på Instagram. Tagga sedan @eisenmansisters och #tillbords .  Fredagen den 24 mars utser vi en vinnare här på bloggen.

Lycka till och trevlig helg!

Foto: Ulrika Ekblom

Foto: Ulrika Ekblom

Foto: Ulrika Ekblom

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00