ANNONS

Endiveblad med ädelost och valnötter

/

Hej kära läsare! Det är fredag (yippee!) och första advent i helgen. Idag fotograferar vi vår nästsista dag för boken och det känns både skönt och lite vemodigt. Så skönt att vi börjar närmar oss slutet av måååånga bilder, men så himla tråkigt att inte få hänga med vår sköna fotograf Helén som vi jobbar så grymt bra ihop med. Tänk att vi gjorde vår första bok ”Två systrars söta” tillsammans för 11 år sedan! Helt otroligt!

Snart tar vi helg och då bjuder vi på ett superenkelt recept som passar att bjuda på glöggfesten eller som tilltugg innan middagen. Vi önskar er en riktig skön helg!

Endive med ädelost och valnötter

Foto Roland Persson (bilden är beskuren)

Ädelostkräm i endiveblad
ca 100 g färskost
ca 50 g ädelost
valnötter, grovhackade
endiveblad

Rör ihop cream cheese och ädelost till en slät kräm. Spritsa ut eller klicka ut på endiveblad och strö över hackade valnötter.

Tips! Jättegott att även ringla över lite balsamicosirap! Gillar ni inte ädelsost, byt ut den med chèvre eller feta!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00