ANNONS

Från Grunden på g…

/

Förra veckan var vi på vårt förlag Bonnier Fakta och presenterade vår kommande bok ”Från Grunden” för marknadsavdelningen. Vi hade bara 5 minuter på oss – men sätter du igång oss kan vi snacka i timmar om boken. Så spännande och intressant är temat ”Från Grunden”!

Vi börjar närma oss slutet av fotograferingen. Så. Himla. Skönt. Vi har har hållit på nu i över ett år att ta bilderna. Och vi har bara två kapitel kvar att lämna in vad det gäller recepten – glass och rökt. Sen är det en massa timmar kvar med korrläsning, korrläsning och ännu mer korrläsning samt lite annat detaljpill. Men det är galet skönt att känna att vi äntligen börjar närma oss slutet på detta mastodontprojekt. Dessutom är omslaget äntligen bestämt. Det blev lite diskussioner med förlaget och vi fick plåta ett nytt omslag. Men så är det med böcker. Många ska tycka till och det är inte alltid man får som man vill. Men det är ofta så man kommer fram till ett bra slutresultat.

Igårdagens plåtning fick vi ställa in på grund av en sjuk liten Ines. Men på fredag ska det plåtas – chèvreost, instruktionsbilder på hur man gör mozzarella, karamellfärg (gjord på diverse grönsaker och frukt), mesost och messmör samt några korvar.

IMG_7937

Här sitter vi med en dummy av boken. Den kommer bli hela 336 sidor lång med över 500 recept!

IMG_4066

 

IMG_7944
Roy Fares var också på plats och presenterade sin nya bok som kommer ut till våren.

IMG_7942

Även raw food-drottningen Erica Palmcranz Aziz har en ny bok på gång.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00