ANNONS

Crostini med mozzarella, tomat och basilika

/

Så mycket mer enklare kan det nog inte bli. Förra helgen bjöd jag (Lisa) på dessa godingar som tilltugg innan middag med några vänner. Så enkelt och så gott- speciellt eftersom jag använde egenodlade tomater! Ha en riktig skön helg!

IMG_0102


Crostini med mozzarella, tomater och basilika
ca 24 stycken

1 surdegsbaguette
6-7 små tomater
ca 250 g buffelmozzarella eller burrata
färsk basilika
god olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

Värm ugnen till 200 grader. Skiva baguetten och pensla på lite olivolja. Rosta brödbitarna i några minuter tills de blir gyllenbruna.

Riv mozzarellan i mindre bitar. Skiva tomaterna och basilikan. Lägg tomat, mozzarella och basilika på brödskivorna, ringla över olivolja och salt och peppra.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00