Crostini med mozzarella, tomat och basilika

Så mycket mer enklare kan det nog inte bli. Förra helgen bjöd jag (Lisa) på dessa godingar som tilltugg innan middag med några vänner. Så enkelt och så gott- speciellt eftersom jag använde egenodlade tomater! Ha en riktig skön helg!

 

IMG_0102

 


Crostini med mozzarella, tomater och basilika
ca 24 stycken

1 surdegsbaguette
6-7 små tomater
ca 250 g buffelmozzarella eller burrata
färsk basilika
god olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

Värm ugnen till 200 grader. Skiva baguetten och pensla på lite olivolja. Rosta brödbitarna i några minuter tills de blir gyllenbruna.

Riv mozzarellan i mindre bitar. Skiva tomaterna och basilikan. Lägg tomat, mozzarella och basilika på brödskivorna, ringla över olivolja och salt och peppra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..