ANNONS

Tävling!

/

Ni som har följt oss ett tag på bloggen kanske minns när vi berättade om att vi var på ett ”studiebesök” på Ostmakeriet på Rindö förra våren. Där fick vi lära oss av den kunniga och trevliga Anna som driver Ostmakeriet hur man ystar ost. Nu i sommartider kan vi varmt rekommendera, om ni är i krokarna av Rindö i Stockholms skärgård, att ni gör ett besök hos Anna.  Förutom att hon har en butik där man kan köpa hennes goda ostar, så finns det även ett café där man kan fika och smaka på bland annat hemgjord cheesecake – och så ostarna förstås.

Ni har också möjligheten att här på bloggen vinna en stor bit av Ostmakeriets ost Skärgårdens sjögräs OCH en fika för två med Mormors ostkaka och kaffe på Ostmakeriets café. Skärgårdens Sjögräs är en modernare variant av den traditionella Kryddosten. Den ystas efter Annas eget recept och smaksätts med dulse.

Det enda du behöver göra för chansen att vinna är att svara på följande fråga samt en ge oss en motivering till varför just du ska vinna: Vad är dulse?  Maila svaret och motiveringen till info@systrarnaeisenman.se innan söndagen den 31 juli.

Kryddost dulse

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00