ANNONS

Jordgubbsfrossa!

/

Här i svärföräldrarnas sommarstuga i Värmland har vi plockat liter efter liter med jordgubbar. Solmogna jordgubbar vill man helst äta precis som de – möjligtvis tillsammans med lite grädde eller glass (och inte hålla på att baka in dem i kakor och pajer.) Men det finns även en massa andra goda tillbehör. Vad sägs om att till exempel servera jordgubbar med följande:

  • Strösocker blandat med rivet lime skal
  • Smält choklad och fleur de sel
  • Nutella
  • Rostade kokosflingor
  • Basilika och Crema di Balsamico
  • Cream cheese blandat med florsocker och rivet limeskal
  • Dulce de leche
  • Turkisk yohgurt och honung
  • Lavendelsocker

Har ni några andra goda och spännande förslag?

SONY DSC

Jordgubbar recept

Jordgubbar recept

Jordgubbar recept

Jordgubbar recept

SONY DSC

SONY DSC

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00