ANNONS

Eric 4 år

/

Igår fyllde han 4 år min (Monicas) lilla kille. Det skulle förstås firas med kalas och tårta. Jag har gjort det till en tradition (nu är det trots allt fyra gånger så jag tycker man nu får kalla det så) att göra en rolig födelsedagstårta till honom. Hittills har det blivit en monstertårta (1 år), tågtårta (2 år), Spidermantårta (3år) och nu en Legotårta. Det kunde dock ha blivit en helt annan tårta. Det är nämligen så att varje dag när vi går till och från Erics förskola passerar vi ett bageri fullt med tårtor i skyltfönstret. Eric har fattat tycke för just en specifik tårta – nämligen en tårta föreställande ett par bröst. Han har tryckt sin (snoriga) näsa mot fönstret så många gånger att jag bara väntar på att få en fönsterputsräkning slängd på mig. Ni kan ju gissa hur många gånger han har konstaterat att den ska han minsann ha på sin födelsedag. Länge har jag gått och funderat på hur jag ska få till de där två ”kullarna” men så en dag ändrade han sig och ville ha legotårta istället. Lättnaden! Jag hade t om så pass mycket framförhållning att jag redan för en månad sedan köpte sugar paste i en massa olika färger för att göra legobitar. Dock blev det så att när jag skulle sätta igång och göra tårtan kvällen innan kalaset så kunde jag inte hitta de där jädrans sugar paste någonstans. Vi bor ju inte särskilt stort för tillfället (typ 40 kvm) så så himla många ställen kunde de inte finnas på. Men ingenstans fanns de. Så det var bara för Henrik att hänga på låset till Panduro på lördag morgon och köpa nytt – och bara för mig att i rekordfart konstruera en legotårta på ca 2 timmar. Men vad gör man inte för de man älskar mest. Glad blev han iallafall. Även om den var lite sned och vinglig.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

IMG_4390

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00