ANNONS

Veckomeny

/

Nu börjar sommarlov och sköna lediga dagar närma sig. Vi jobbar på full fullt några veckor till innan vi försöker koppla bort (med betoning på försöker) lite vad det gäller provlagning, receptskrivning, fotografering, korrläsning mm för att bada, äta mycket glass och spendera tid med familjen. Er kommer vi förstås inte koppla bort utan fortsätter blogga under sommaren, dock kör vi nu sista veckomenyn och fortsätter igen efter sommaren.


MÅNDAG

omelett

Schatshuka
TISDAG

Hi3_0960JG

Spenatsallad med kamutvete, päron, pekannötter, proscuittochips
och
ädelostdressing


ONSDAG

Halstrad gravad lax

Gravad och halstrad lax med dillstuvad potatis


TORSDAG

LIBANESISK FATTOUSHSALLAD

Libanesisk fattoushsallad med kryddiga kycklingspett


FREDAG

Flaskfile[1]

Helstekt fläskfilé med äpple, cider, rostade rotfrukter och rosmarin

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00