Sätt ugnen på 200 grader.
1.
Sätt ugnen på 200 grader.
2.
Skär tunnbröd i 16, ca 2 cm breda längder. Lägg på en bakplåt och strö över parmesan. Ställ in i ugnen i ca 3 minuter eller tills osten har smält. Låt svalna.
3.
Skär bort skalet från grapefrukten. Se till att skära bort all det beska vita. Skär den i tunna skivor.
4.
Fördela parmesantunnbröd, sallad, prosciutto och grapefrukt på tallrikar.
5.
Rör ihop olivolja, vit balsamvinäger och socker. Smaka av med salt och peppar. Ringla över salladen.
3 mjuka rektangulära tunnbröd
50 g parmesan
1 rosa grapefrukt
ca 50 g machésallad och mangoldskott
4 skivor prosciutto
0.5 dl olivolja
2 msk vit balsamvinäger
1 krm socker
efter smak salt
efter smak peppar