ANNONS

Helgtips! ”Alla älskar Hembakat” i Uppsala

/

hembakat2

Älskar du att baka? Då ska du bege dig till Fyrishov i Uppsala i helgen och besöka mässan ”Alla älskar Hembakat”. Bakmässan hålls för första gången och är för alla som älskar att baka vare sig du är hemmabagare, proffs eller en glad amatör.

Bakprofiler som Roy Fares, Linus Larsson, Dorotea Malmegård, Sara Hultberg, Håkan Johansson, Manuela Kjeilen, Maria Blohm, Fredrik Nylén,  och Elisabeth Johansson kommer att uppträda på scen, vara på plats och ge sina bästa tips samt signera sina böcker!

Mässan har öppen 10-18 på lördag och söndag. Läs mer här!0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00