Ostfestivalen på Nordiska Musset

ostfestival
Gillar ni ost, är i Stockholm och har inga planer i helgen?

Då ska ni ta med hela familjen, svänga förbi Nordiska Museet och besöka Ostfestivalen 2016 som pågår fredag till söndag. Lär dig hur en ost blir till och få provsmaka ett stort utbud av ostar tillverkade av små ostproducenter och gårdsmejerier från hela Sverige. Man kan även lyssna på intressanta föredrag, se utställningen ”Dukade bord” och rösta fram festivalens godaste ost. Eller varför inte gå på en vin och ostprovning med kock och sommelier Michel Jamais?

Det anordnas även en hel del roliga aktiviteter för barn som prova på att kärna och smaka smör, eller gå på mus- och ostjakt i museet. För mer information och program, se här!

Vi önskar er alla en riktig skön helg!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..