ANNONS

Inredningsinspiration på gästtoaletten

/

Nu har bygglovsansökan äntligen gått iväg till kommunen. Tjoheeeejjj! Så nu får jag (Monica) äntligen börja fokusera på alla små roliga detaljer i huset.

Först ut är husets minsta rum – gästtoaletten. Av någon anledning har jag fastnat för grönt. Ursprungligen hade jag tänkt ha den färgen i stora badrummet då jag blev helt förälskad i en mörkgrön kakel ”Victorian Green” som jag såg på nätet. Men till min stora förtret så upptäckte jag att fastän kaklet visas i en dusch på försäljarens hemsida så visade det sig att det finns något i färgen som reagerar med vatten så den rekommenderas inte i duschar etc. Sjukt irriterande då i deras inspirationsbild så har de som sagt just det kaklet i en dusch. Hur som haver, den får hamna i gästtoaletten istället. (Så får vi hoppas att Henrik och Eric riktar rätt…).

Har ännu inte bestämt om jag vill ha endast kakel, endast tapet eller både och. Har blivit väldigt förtjust i tapeter med stora blad – och framförallt den ikoniska tapeten Martinique från The Beverley Hills Hotel i L.A.

Den snygga gröna blandaren heter Vola KV1 och är från Ballingslöv. Den finns också i en massa andra härliga färger. Jag har också blivit väldigt förtjust i en hexagon-klinker till golvet. Och amerikanska som jag är så älskar jag vadderade toa-sitsar. Har aldrig sett det i Sverige så det blir nog till att importera från USA…

Namnlöst-1

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00