ANNONS

Monicas kök!

/

När vi ändå är inne på det här med inredning (se inlägg för några dagar sedan) så har jag (Monica) äntligen hittat de fina bilderna tagna på det nyrenoverade köket i min gamla lägenhet. Här kan ni läsa om den renoveringen och här nedan ser ni bilderna som var med i ett reportage som Elle hade om mitt kök. Just nu håller jag på att leta inspiration till köket i vårt nya hus. En sak är säker – även om jag tyckte om köket i gamla lägenheten så ska det nya köket inte vara i vitt! Mer om det kommer snart här på bloggen…

Bilderna är tagna av min goda vän Jenny Grimsgård.

Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning
De flesta ställer en matbord på denna plats i köket. Vi valde att ställa dit två fåtöljer istället. Där fick man gärna sitta och hålla mig sällskap med en kopp kaffe eller glas vin medan jag lagade mat.

Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning

Jag älskar verkligen denna hylla från Bruka Design med massor av fina och roliga förpackningar. Tyvärr tror jag inte den kommer få plats i köket i nya huset. Måste också skryta lite med att diplomerna ni ser uppställt mot väggen är bland annat från när vår bok Systrarna Eisenmans mingelmat vann Årets kokbok 2011. Den lilla statyn köpte jag på Bali och hen står där för att skrämma bort onda andar….

Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning

Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning

Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning

Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning

Dessa flaskor köpte jag i New York State när jag reste runt med min bror och besökte vingårdar. Gillade etiketterna – tror ej vinet smakar särskilt bra dock.
Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning

Så här organiserat och fint är det ALLTID när jag lagar mat. Eller kanske inte. Det fina porslinet är från Keramikerna.

Monica Eisenman kök köksinspiration köksinredning
Även denna bild ljuger lite. Jag kan inte påstå att det var vanligt förekommande att Eric låg nöjd och glad i sitt baby gym och lät mig avnjuta en kopp kaffe i lugn och ro. Men det är iallafall en fin bild. : )

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00