ANNONS

Besatt av råsaft…

/

När jag (Monica) är förkyld, vilket jag är nu, blir jag helt besatt av att dricka juice.  Under min graviditet upptäckte jag Lovisebergs ”Råpressad och förtrollande goda råsaft” med smak av ananas, spenat, äpple och citron.

Råsaft Loviseberg

Den är så god så jag skulle vilja dricka den i en beer bong…

Beer bong

Egentligen är det rätt lätt att göra egna goda juicer. Om det inte vore för att jag tillfälligt bor väldigt litet och inte har plats för en maskinpark av köksmaskiner så skulle jag investera i The Rolls Royce av juicepressar – Hurom HU-702, 2nd Generation The Boss Juicepress.  Alltså, man bara måste ha en juicepress som heter ”The Boss”. Men som sagt tills jag har plats nöjer jag mig med nöje att dricka Lovisebergs råsaft. För samma pris som ”The Boss” kan jag trots allt bälja i mig 143 flaskor…

Hurom HU-702, 2nd Generation The Boss Juicepress

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00