ANNONS

Vinn en Fungibox!

/

Världens smartaste grej! Blev alldeles till mig (Monica) häromdagen när jag var på min lokala Coopbutik på Nytorgsgatan och såg att de sålde något som hette Fungibox. Det är alltså en liten låda som man kan odla ostronskivling i. Hur coolt är inte det!? Det enda man behöver göra är att skära ett snitt i lådan och vattna! Redan efter två veckor kan man skörda sina svampar! Detta måste vara det ultimata julklappen till en matnörd!  Och det bästa av allt är att nu har du möjligheten att vinna en Fungibox här på bloggen. Det enda du behöver göra är att skriva ett julklappsrim till Fungiboxen och maila till info@systrarnaeisenman.se  Söndagen den 12 dec väljer vi ut det bästa rimmet! Håll dessutom utkik här på bloggen då vi snart kommer lägga upp vårt favoritrecept med ostronskivling.

Här ser ni vart ni kan köpa Fungiboxen. Alternativt kan man beställa direkt från deras hemsida.

Fungibox odla ostronskivling

Fungibox

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00