ANNONS

Köksinspiration

/

Jag (Monica) har börjat surfa runt på nätet efter inspiration till köket i vårt nya hus.  Här är ett litet potpourri av det jag har hittills funnit.

Bild från www.planete-deco.fr

Tycker egentligen inte om beslag på köksluckor men dessa i skinn är så läckra.

.

Köksinspiration

Gillar tanken på att kunna dra ner en jalusi över ugnen. Detta kök är från Lidhults.

.

Bild från www.cocolapinedesign.com

Vill komma ifrån ”vitt och fräscht” och tänker satsa på köksluckor i trä – gärna ek eller alm.

.

 Bild från www.planete-deco

Älskar att blanda! Har redan börjat söka på loppisar efter fina stolar.

.

Köksinspiration

Är egentligen inte så förtjust i att ha öppna hyllor där allting måste hållas snyggt och organiserat. Vill hellre gömma mitt stök och oreda – men just sådana här burkar kan jag tänkte mig att ha framme.

.

Köksinspiration

Bild från decordots.com

Gillar tanken på att blanda nytt och gammalt – till exempel som att ha en vedeldad spis i ett modernt kök.

.

Kök från Kvänum

Kök från Kvänum.

Ville ursprungligen ha betonggolv men insåg rätt snabbt att det är väldigt opraktiskt – allt som tappas går sönder, det blir lätt fläckar men värst av allt är att man får ont i fötter och knän av att stå på ett betong golv för länge – vilket jag lär ju göra. DOCK kan man försöka återskapa den ”ruffa” känslan på väggen har jag nu kommit på. Tydligen finns det färg som man kan måla som ger samma känsla. Även där finns det dock nackdelar – det blir lätt fläckar som är svåra att torka bort.

Tycker även om köksluckorna i detta kök från Kvänum.

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00