ANNONS

Den bästa kladdkakan av alla kladdkakor

/

Vi kan ju, för guds skull, inte låta Kladdkakans dag gå obemärkt förbi. Dock anser vi att det finns andra som är bättre på det här med kladdkakor än vad vi är – nämligen kladdkakedrottningen Mia Öhrn. Vi lärde känna Mia för 15 år sedan när hon precis hade börjat skriva på sin första kokbok – som handlade om just kladdkakor. Hon kom förbi vårt kafé The Cookbook Café och undrade om vi ville sälja alla kladdkakor som hon provbakade för boken.  Vi tackade förstås ja. Fast vi måste erkänna att vi var lite fundersam över hur hon skulle lyckas fylla en hel kokbok med bara kladdkakor. Men tji fick vi – boken blev en välförtjänt superhit och har sålts i flera hundra tusen exemplar!  Så därför rekommenderar vi att ni helt enkelt går in på Mias blogg och lagar hennes kladdkaka! Bättre recept hittar ni inte. Dessutom lottar hon ut 3 ex utav den nya upplagan av den klassiska kokboken Sju sorters kakor som hon har reviderat.

Mia Öhrn blogg

Bästa kladdkakorna Mia Öhrn

.

PS! Glöm inte bort att komma ut till Mitt kök mässan i Älvsjö imorgon och säga hej!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00