ANNONS

Mitt kök – Matmässan

/

Mitt kök

Kom och häng med oss på mässan Mitt kök på Stockholmsmässan i Älvsjö nu på söndag.  Förutom att ni har möjlighet att se oss laga mat på scen så kan ni även få laga mat tillsammans med med oss i Matlabbet – som ni sedan får äta upp! Kl 10.30 leder vi en 1 timmes lång ”Cookalong” där vi kommer att laga Kyckling Parmigiana med tomatsås och spenat- och vitlöksris. Anmälan görs här!

Klockan 14.15 kan ni även se oss laga Jordärtsgnocchi med svamp- och äppelsåsMitt kök scenen och Kl. 15.30 lagar vi Croissant aux amandes på  Allt om mat scenen.  Allt kommer förstås finnas till avsmakning.

Alla recepten kommer från vår senaste bok Till bords med systrarna Eisenman – vilken kommer finnas till försäljning under hela helgen på mässan. Efter varje uppträdande har ni även möjlighet att få boken signerad – eller kom bara fram och säg hej! Vi tycker det skulle vara väldigt roligt att få hälsa på våra läsare!

Kyckling Parmigiana med tomatsås och spenat- och vitlöksris

Kyckling parmigiana
Foto: Roland Persson

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00