ANNONS

Tapas på Sardine

/

Igår var en sådan där ljuvlig sommarkväll. Vår mor fyller år så vi passade på att lämna kidsen hemma med männen och ta ut henne på middag. På Nytorget finns en pytteliten och charmig tapasrestaurang som heter Sardine som vi bara älskar. ALLT på menyn är gott så det jobbiga är att man vet helt enkelt inte vad man ska välja. Pga av Monicas ”preggomatförbud” blev det lite mindre att välja mellan men vi lyckades ändå få till en ljuvlig måltid –  Patatas bravas, Boquerones, Kycklingleverpaté med kardemummakokta päron och granatäpplen, Gratinerad portobellosvamp och chèvre, Friterade chèvrebollar med hallonchutney, Apelsinglaserade kycklingvingar med fänkålssallad, Chorizo med linssallad med edamamebönor samt Chili- och vitlöksgrillade räkor.  Den perfekta kvällen och måltiden toppades sedan med att vi gick hem och såg Sverige vinna U21-EM!

IMG_0033

IMG_0034

IMG_0040

IMG_0042

IMG_0045

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00