ANNONS

Tapas galore!

/

Vi fick till det till slut. Jag vägrade åka hem från Mallorca utan att ha ätit en enda vettig måltid. Så igår drog vi in till Palma och besökte La Cueva innan vi flög hem på kvällen. Jag och Lisa var på den restaurangen för ett år sedan när vi besökte Palma och jag visse jag skulle garanterat få mätta magen med lite goda och genuina tapas. Det blev Pan con tomate, Croquetas de pollo, Patatas bravas, Calamares fritos, Gambas al ajillo och en tallrik goda spanska charkuterier. Muy bueno!

Restaurangtips Palma Mallorca

Restaurangtips Palma Mallorca

Restaurangtips Palma Mallorca

Restaurangtips Palma Mallorca

Restaurangtips Palma Mallorca

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00