ANNONS

Granskottssnaps

/

Häromdagen var jag (Monica) och strosade runt på den fina tomten som jag och Henrik precis har köpt (för att bygga vårt drömhus). Bredvid den söta lilla bäcken som rinner genom tomten (!) stod några fina granar och lyste med sina vackra ljusgröna skott. Jag kunde inte låta bli att plocka några och tänkte att jag kan lägga in dem i lite brännvin som hinner bli riktigt gott lagom till midsommar.

Ärligt talat, eftersom det är första gången jag gör det här, så har jag ingen aning hur mycket granskott som behövs så jag fyller helt enkelt en liten flaska med några dl renat, 1 tsk strösocker och tjoffar in en näve med granskott. Blir det för svag smak får jag helt enkelt låta det dra lite längre och blir det för starkt får man helt enkelt spä ut med lite mera renat alternativ groggvirke. Spontant känns det som man borde kunna göra en riktig god drink med den och tranbärsjuice.

Granskott recept

Granskott snaps

Granskott snaps

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00