ANNONS

Intensiv men upplyftande dag

/

Vilken lång dag det var igår. Vi hade möten från morgon till kväll. (Därav det sena inlägget igår). Först träffade vi vår ekomoniansvarig – alltid lika tråkigt men onekligen nödvändigt. Sen åt vi lunch på Rolfs kök med den supertrevliga Queen of Kammebornia (även kallad Pia). Det är säkert många av er som känner till hennes härliga blogg. Om inte är den väl värt ett besök. Pia är lite av en allkonstnär – poet, fotograf, sagoberättare och hennes blogg är lite av en lugn oas på landet med vackra bilder, härliga texter och goda recept (framförallt för oss som lever mitt uppe i storstadsstressen).

Efter den trevliga och goda lunchen (sotad lax med caesarsallad) bar det iväg till förlaget för ännu ett möte med vår förläggare Per och redaktör Anna för att diskutera vår kommande bok.  Dessa möten brukar vara rätt intensiva och kreativa brainstorming sessions så vi känner oss ofta både upplyft men lite dränerad efteråt.

Efteråt var det bara för Lisa att skynda hem till förorten och hämta barnen på förskola och fritids och Monica fick skynda hem för att hinna se utställningen som hennes sons förskola hade på Nytorget. Idag blir det en desto lugnare dag och fokus ska vara att hänga i köket hela dagen och testa recept inför nya boken. Monica ska  bland annat göra hemgjord ricotta och gräddfil och Lisa ska göra solrosfrösmör och diverse saft och sylt….

Queen of Kammebornia Systrarna Eisenman

Förskolan Hörnet

Philadelphiaost

Denna trevliga present från Philadelphiaost stod och väntade utanför dörren när vi kom hem. Bifogat fick vi ett recept på Cheesecake men vi tror att det blir till att baka en morotskaka (det är ju trots allt den goda cream cheesefrostingen som är smarrigast med den kakan…).

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00