ANNONS

Äntligen här!

/

Äntligen finns lågprisutgåvan av Två systrars söta i bokhandeln!  Just den boken har en speciell plats i våra hjärtan då det var vår allra första kokbok någonsin som vi fick göra. Tänk att det har gått 10 år sen den först kom ut – och tänk att vi har hunnit göra ytterligare 6 böcker sedan dess! Nu har ni chansen att vinna ett ex av den.  Vi kommer att ha en tävling här på bloggen samt en tävling på instagram – så ni har hela två chanser att vinna. Här på bloggen behöver ni bara maila info@systrarnaeisenamns.se er absolut favvo sötsaksrecept. På Instagram behöver ni bara lägga upp en bild på er favvo sötsaksrecept och tagga @eisenmansisters och #tvåsystrarssöta.  Vi kommer att välja ut de som vi tycker verker smarrigast! Vilka som vinner meddelar vi den 21 maj. Lycka till!

9789174245073[1]

Foto Helen Pe

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00