ANNONS

Countdown till Marbella!

/

På torsdag åker vi på en liten tjejresa tillsammans med två vänninor till Marbella. Monica fick resan i 25 år present (he he… + 15 år…).  Vi ser fram emot massor av god mat och dryck, långa lata luncher i solen och massor av tjejsnack. För att ladda lite bjuder vi här på en annorlunda variant av Sangria som vår bror har hittat på.

Foto Ulrika Ekblom

Foto Ulrika Ekblom

Svart sangria

ca 1 1/2 liter

5 dl rödvin
1 dl crème de cassis
2 msk strösocker
ca 5 dl club soda
ca 2 dl björnbär
ca 2 dl blåbär
ca 1 dl svarta vinbär

Blanda vin, crème de cassis och socker. Tillsätt club soda och bär. Servera med mycket is.

Receptet kommer från vår bok Sommaren söta.

Foto Ulrika Ekblom

Foto Ulrika Ekblom

Har ni några tips på bra tapasrestauranger i Marbella eller omnejd får ni gärna dela med er! 

.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00